Tiden springer iväg

29.02.2016 kl. 14:43

Tiden bara springer iväg. Mina studier håller mig definitivt sysselsatt denna vår. I dagarna (kanske t.o.m idag.) borde dessutom resultatet från processrättstenten publiceras. Det är ju i sig ett litet stressmoment och jag har kommit överens med mig själv om att jag bara får logga in på intranet en gång i timmen för att se ifall det dykt upp... 

Sen förra blogginlägget har jag också hunnit besöka gymmet igen. Jag böt gym före julen och gick dit två gånger. Men nu är det dags att ta tag i det igen för jag mår så mycket bättre när jag rör på mig. Min snälla sambo köpte en bok om träning åt mig eftersom han vet att jag lätt blir uttråkad när jag "inte vet vad jag ska göra" på gymmet. Boken är pedagogisk och fokus ligger på att man ska må bra av träning och mat. Det är roligt att kunna slå upp övningar i den och kolla hur man ska göra dem för att undvika skador. 

Nu ska jag igen återgå till studierna. En uppsats har deadline nästa vecka så det börjar bli stressigt med den...      

 

Kategorier

Senaste kommentarer

29.06, 22:26Dubbeldörrar och högt i tak av Amanda
27.04, 20:33Håret av Mandi
22.04, 12:03Håret av Ebba
30.03, 12:45Håret av Maria
28.03, 10:52Håret av Sandra