Evighetslistan

27.04.2016 kl. 10:09

Så här tänker jag kring vacciner

Det finns en orsak till att exempelvis mässling, påssjuka och polio inte längre existerar i detta land och det är tack vare vaccinprogrammet. Bra så. Vaccin som använts i åratal och som det ständigt forskas kring känns säkera. Hastigt framskaffade vaccin (svininfluensa) är jag dock lite tveksam till. 

Gällande skönhetsingrepp tycker jag så här

Låt andra göra precis som de vill utan att skamma dem. Vi kan inte veta något om någon annans motiv till ett ingrepp. 

Min sanna åsikt om muminmuggar

Jag blir alltid på gott humör av muminmuggar. Själv samlar jag inte aktivt på dem utan har ett par i skåpet som jag fått. 

Ska barn synas på sociala medier? 

Jag tycker det är värre att skriva personliga saker om barnet än att lägga ut bilder. Men man kan ju fundera på var gränsen för bilder går. Skulle du lägga ut bilder på dej själv naken i badet eller när du sitter på wc? Inte? Lägg då inte heller ut sådana på ditt barn. 

Är jag feminist eller inte? 

Ja. Jag är för jämställdhet. 

Mina tankar om kommersiella samarbeten i bloggar

Bloggare skall också ha råd att leva. Jag tänker att så länge som samarbetena följer lagen är de okej. Sen är det upp till bloggaren själv att välja hur många samarbeten hen vill ha. Om man som läsare inte tycker om reklam får man väl helt enkelt börja betala för det man läser eller sluta läsa. 

Kan pojkar ha rosa kläder? Min åsikt om genustänk i kläder

Ja, och flickor kan ha blått, grönt och svart. 

Dop eller namnfest - vad väljer jag?

Om det någon gång blir aktuellt så får vi ta ställning till det sen.  Men en fest för barnet kommer vi i alla fall ha! 

Bloggska - är det ett viktigt språk?

Det som jag kallar bloggska är mer ett visst sorts sätt att skriva och uttrycka sig. Kanske lite så som niotillfem-Sandra skriver? 

Den berömda bloggfasaden - ska man visa allt i bloggen?

Nej. Men det som jag inte tycker om är bloggare som hintar om A utan att sedan säga B. 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

29.06, 22:26Dubbeldörrar och högt i tak av Amanda
27.04, 20:33Håret av Mandi
22.04, 12:03Håret av Ebba
30.03, 12:45Håret av Maria
28.03, 10:52Håret av Sandra